[ close ]
Magyar
Középszintű Érettségi Felkészítés

EduBase Extra: Very Last Minute Középszintű Érettségi Felkészítő

Price: 50 Ft Places: limited
Original language of event: Hungarian
It is worth switching to the original language for a better experience. If you want to switch, click on the language tag above or here!
Bemutatkozik az EduBase Extra, mely az érettségi előtti utolsó vasárnap egy last-minute középszintű matematika felkészítő közvetítést szervez az idén érettségizőknek!

Legyen az logaritmus, függvényábrázolás, valószínűségszámítás vagy bármilyen 1-12. osztályos matek, velünk most könnyen megérted! Részletes és színes magyarázataink már több százezer nézőt bilincseltek a képernyők elé, hiszen könnyen és érthetően mutatjuk be a kritikus feladatok megoldását. Olyannyira, hogy ami számodra eddig egy idegesítő akadály volt a sikeres matematika dolgozat felé vezető úton, az már csak egy apróbb kellemetlenségnek fog tűnni majd.
Középszintű Érettségi Felkészítő
EduPass contents
You need a ticket to use it, get it quickly
Stream
EduBase Középszintű Matematika Érettségi Felkészítő: I. vetítés Video
EduBase Középszintű Matematika Érettségi Felkészítő: II. vetítés Video

Jól hangzik, ugye? Szívesen részt vennél egy olyan felkészítésen, ami után kezedben éreznéd a matematikát az érettségihez? Akkor most figyelj!

Az EduBase 2015.05.03-án (azaz vasárnap) 15.00-tól egy teljes középszintű matematika érettséginek megfelelő feladatsor megoldását fogja közvetíteni Nektek egy exkluzív vetítés keretein belül! 

Ha szeretnél többet megtudni az eseményről, kattints az alábbi linkre: http://facebook.com/event

A férőhelyek száma LIMITÁLT! (max. 40 fő)
Vetítés jegyára: 990 Ft

A közvetítés, ahogy a neve is sugallja, nem olyan lesz, mint az eddigiek. Nem tematika szerint fogunk haladni, hanem egy teljes (saját magunk által összeállított) középszintű érettségi feladatsort fogunk megoldani! A vetítések után ezek NEM lesznek letölthetőek, viszont a jeggyel rendelkezők a vetítés után is meg tudják nézni még egy hétig.JÁTÉK egy ingyen jegyhez!

Ha szeretnél a közvetítésre egy ingyen páholyt, akkor itt a lehetőség!

A május 1. 23:59-ig legtöbb embert sikeresen meghívó személy egy ingyenes jegyet kap ajándékba! (A sikeres meghívás azt jelenti, hogy a meghívott személy visszaigazolja az eseményen való részvételt.)
Hívd meg tehát barátaid és osztálytársaid és nyerd el ezzel a vetítésünk VIP helyét!
(A nyereményről a nyertest személyes üzenet formájában értesítjük.)Van egy konkrét feladat amit nem tudsz megcsinálni? Akkor most figyelj!

Az eseményünk alatt lévő hozzászólásokban írd meg előre, ha van valami kérésed, óhajod-sóhajod. A május 1. 23:59-ig beérkező legtöbb like-ot szerző, a tematikához szorosan kapcsolódó kérést legjobb tudásunkhoz és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk megválaszolni a közvetítés során!

Függvénytábla, számológép és természetesen a feladatlapunk legyen nálad! :)